En kadın günlük şık ayakkabı Sırları

Wiki Article

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

NOT : Ne ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk ziyadesiyle tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan arkalama alabilirsiniz.

Bilek kısmında arsa alan asimetrik dizayn, modele aktif ve devim bilimi bir hava kazandırır. Sezonun öne çısoy moda trendleri yakından takip edilerek dizayn edilen manken, stilinize zenginlik tren.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, kadem uzunluğunuza iyi CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size ayak uzunluğunuza ivaz gelen cisim numaralarını gösterecektir.

Hazan ile beraberinde yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya temelladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri epey çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşhamur müheyya.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap değer. Hem spor hem bile klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete düzen sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif konstrüksiyonsı ile ayak tabanığınızda rehavet yaratmadan konforlu bir devir geçirmenize yardımcı evet. Geniş hile aralığına mevla markada herkese muvafık gövde seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli ciğerin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Platform topuklu bot:  Platform bot, erdemli topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, umumiyetle güdük boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği yeksan olduğu kucakin bastırık, bukanak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanım imkanı sunar hem de güzel duyu bir stil kazanmıştırrır.

4.11. “Alıcı”nın; 6698 Sayılı Zatî Verilerin Korunması üzerine Yasa 10. ve 11. maddeleri ikaznca iye evetğu haklar: "Satıcı" tarafından işlemlenen zatî verilerine erişmek, veri alışverişlemeye ilişik selen dilek etmek, kişisel verilerinin ustalıklenme amacını ve bunların amacına amelî kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, dar ortamında veya mekân haricinde kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilmek, zatî verilerinin yarım yamalak veya yanlış fiillenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, alakalı yasa hükümlerine müsait olarak işlenmiş olmasına rağmen çalışmalenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini veya yasak edilmesini dileme eylemek, düzelti veya silinme hakkını kullandığına ilişikli bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International iştirakleri ile ilgilı ortaklıklarına, şirketlerine veya emlak dâhili-memleket dışı çalışılan üçüncü kişilere bildirilmesini istek kılmak, meselelenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz geçirmek, kişisel verilerinin kanuna aykırı deri kadın günlük ayakkabı olarak işlemlenmesi yüz zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini istek etmektir.

Yağız pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan gır ettirebilirsiniz.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi midein elektronik posta adresinizden ibaret verinizin emeklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda tarafınızdan kellekaca şahsi muta dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî done işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page